- دسته: آموزش چیلر
- نوشته شده توسط Admin
چیلرهای جذبی دو اثره شعله مستقیم
تعمیر چیلر جذبی، تعمیر چیلر جذبی دو اثره، تعمیر چیلر جذبی شعله مستقیم
اصول عملکرد
چیلر جذبی دو اثره شعله مستقیم (که میتواند برای استفده در حالت گرمایش نیز استفاده شود) از محلول لیتیم برومائید و آب تحت اصول کلی چیلرهای جذبی عمل میکند. آب مقطر به عنوان مبرد و لیتیم برومائید به عنوان جذب کننده عمل میکند. چیلر جذبی دو اثره دارای دو ژنراتور است. یک ژنراتور به وسیله مشعل گرم شده و ژنراتور دیگر به وسیله بخار مبرد داغ گرم میشود. این چیلرها همانند چیلرهای تک اثره دارای یک کندانسور و یک اواپراتور هستند.
تعمیر چیلر جذبی، تعمیر چیلر جذبی دو اثره، تعمیر چیلر جذبی شعله مستقیم
ژنراتور دما بالا
مشعل گازی چیلر شعله مستقیم، محلول لیتیم برومائید رقیق موجود در ژنراتور دما بالا را گرم کرده و مقداری از آب مقطر محلول را به بخار تبدیل می نماید. طی این فرآیند، محلول لیتیم برومائید رقیق، به محلولی نیمه غلیظ و دما بالا تبدیل میشود.این محلول نیمه غلیظ و دما بالا به سمت ژنراتور دما پائین حرکت میکند بخار مبرد حاصله نیز در جداکننده جدا شده و به سمت لوله های مبدل ژنراتور دما پایین هدایت میشود. قبل از ورود محلول نیمه غلیظ به ژنراتور دما پایین از مبدل حرارتی عبور میکند. این مبدل حرارتی مقداری از دمای بالای محلول نیمه غلیظ خروجی را با محلول رقیق و خنک ورودی به ژنراتور دما بالا مبادله میکند. این فرآیند با پیشگرم کردن محلول رقیق ورودی به ژنراتور دما بالا و کاهش درجه حرارت محلول نیمه غلیظ، باعث افزایش چشمگیر راندمان میگردد.
تعمیر چیلر جذبی، تعمیر چیلر جذبی دو اثره، تعمیر چیلر جذبی شعله مستقیم
ژنراتور دما پایین
بخار داغ مبرد که قبلاً در جداکننده ژنراتور دما بالا از محلول جدا شده بود، حالا در ژتراتور دما پائین با محلول لیتیم برومائید نیمه غلیظ که قبلاً در مبدل حرارتی مقداری از دمایش را از دست داده بود، تبادل دما میکند و مقداری از بخار مبرد در این مرحله به آب تبدیل میشود. مخلوط بخار و آب حاصله به سمت کندانسور حرکت میکند. طی این فرآیند تبادل گرمایی، محلول لیتیم برومائید نیمه غلیظ، به محلول غلیظ تبدیل میشود. بخار مبرد جداشده نیز به سمت کندانسور هدایت میشود. محلول لیتیم برومائید حاصل، غلظت بالایی داشته و محلول غلیظ نامیده میشود. این محلول غلیظ به سمت ابزوربر هدایت میشود.
کندانسور
در لوله های مسی موجود در کندانسور، آب برج خنک کننده جریان دارد. بخار مبرد کشیده شده به سمت کندانسور، با تبادل دما در کندانسور خنک شده و قطرات آب بر روی لوله ها تشکیل میشود. آب مقطر حاصله کف منبع کندانس جمع آوری شده و از طریق یک اریفیس به اواپراتور منتقل میشود.
تعمیر چیلر جذبی، تعمیر چیلر جذبی دو اثره، تعمیر چیلر جذبی شعله مستقیم
اواپراتور
در لوله های اواپراتور، آب خنک گردشی ساختمان جریان دارد. به دلیل وجود اریفیس، فشار اواپراتور بسیار پائینتر از فشار کندانسور است. در فشار پائین، آب مقطر در دماهای بسیار پائین تری میجوشد. به همین دلیل مقداری از مبرد عبوری از اریفیس، به محض ورود به اواپراتور میجوشد و مقداری دما به خود جذب میکند. باقی مانده مبرد به صورت مایع، کف اواپراتور جمع میشود. سپس این مبرد به وسیله پمپ اواپراتور بر روی لوله های حامل جریان آب خنک ساختمان اسپری میشود. طی این فرآیند، مبرد با جذب گرمای آب ساختمان، به بخار تبدیل میشود. بخار حاصله نیز به قسمت ابزوربر منتقل میشود.
ابزروبر
در ابزوربر لوله های حامل آب برج خنک کننده وجود دارد. فشار ابزوربر برابر فشار اواپراتور است. کف ابزوربر محلول لیتیم برومائید غلیظ برگشتی از ژنراتور دما پایین وجود دارد. این لیتیم برومائید بر روی لوله های ابزوربر اسپری میشود. با اسپری لیتیم برمائید بر روی لوله ها، دمای لیتیم برومائید کاهش یافته و خاصیت جذب بخار مبرد آن افزایش مییابد. طی این فرآیند و به صورت همزمان، لیتیم برومائید اسپری شده، بخار مبرد را به خود جذب کرده و به محلول لیتیم برومائید رقیق تبدیل میشود. محلول رقیق حاصل، از طریق پمپ ابزوربر به سمت ژنراتور دما بالا حرکت میکند و سیکل کاری مجدداً تکرار میشود.
جهت تعمیر چیلرهای جذبی دو اثره و شعیه مستقیم تماس بگیرید.
تعمیر چیلر جذبی، تعمیر چیلر جذبی دو اثره، تعمیر چیلر جذبی شعله مستقیم
کلیدواژه: آشنایی با چیلر جذبی، آموزش چیلر جذبی، چیلر جذبی دو اثره، چیلر جذبی شعله مستقیم، تعمیر چیلر جذبی، تعمیر چیلر جذبی دو اثره، تعمیر چیلر آشنایی با چیلر جذبی، آموزش چیلر جذبی، چیلر جذبی دو اثره، چیلر جذبی شعله مستقیم، تعمیر چیلر جذبی، تعمیر چیلر جذبی دو اثره، تعمیر چیلر جذبی شعله مستقیم